Wicked Wins Fortune Pick slot NetGaming 552€

E 21
Konto na 888starz mam chyba z pare tygodni i tak sobie pomyslalem, ze rzuce tu pare slow. Nie bede sciemnial — zapisalem sie glownie dla bonusu i jakos zostalem. U nas w Polsce ciezko o sensownych opcji, wiec cos takiego od razu sprawdzam dokladnie.

Przede wszystkim krece sloty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Jest chyba z dwa tys. gierek, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus oraz Book of Dead sa na wyciagniecie reki, ale szczerze najczesciej wracam do paru swoich tytulow. Ladowanie dziala gladko nawet na slabszym telefonie.

Dla tych co lubia live — obsluguje to Evolution, na zywca, a jeszcze te cale teleturnieje typu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Co do kasy — korzystam z Visa i Skrill, da sie tez krypto. Pierwszy cashout mialem na koncie po jakichs pol dnia, e-portfele ida najszybciej. Mozesz podejrzec swieze oferty na 888starz bonus bez depozytu 2026 jak cos, regularnie sie aktualizuje.

Powitalny prezentuje sie calkiem niezle — dorzucaja do 1500 euro i do tego jakies 150 free spinow. Obrot stoi na 40x, co szczerze nie jest tragedia, ale jak zawsze czlowiek musi ogarnac zasady. Wejscie jest niski, rejestracja trwala doslownie pare minut. Aplikacja na androida istnieje bez wiekszych zgrzytow, sciagalem apk ze strony.

Zeby nie bylo za rozowo — support potrafi mieli wolno, szczegolnie w nocy. KYC tez mnie zirytowala, choc rozumiem, ze z powodu licencji tak musi byc. Tak po calosci — jestem raczej zadowolony, opinie w sieci sa rozne, wiec wyrob sobie wlasne, bez szalenstwa na start.

Back