Друзі, хто знається в постільній білизні? Знайшов цікавий сайт

B
  • Thread starter Bilizvon
  • Ngày gửi
6

Bilizvon

B

Bilizvon

Guest
Усім привіт! Хочу поділитися одним місцем, раптом комусь із вас треба. Останні місяці почав помічати, що прокидаюсь розбитий, часто прокидаюся, а зранку почуваюся, наче й не спав. Думав на нерви, на дощі, а дружина каже: "Треба змінимо постільну білизну на людську, а не цей синтетичний жах з ринку". І отут я заліз в гугл.

По правді, думав, що вибір постільного комплекту - це тільки "колір сподобався чи ні". Виявилося, ціла історія. І і бязь, і ранфорс, сатин... Я в таких назвах не розбирався, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це просто джерело корисної інфи! Я провів майже годину. Там все як в довіднику: по полицях розкладені всі матеріали, від дешевої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є табличка з порівнянням щільності та того, скільки прань витримує комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

Кілька відкриттів для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри трохи різняться, і перш ніж купувати треба озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не просто довіряти ярлику «євро».
- От чесно, не знав, що тепла фланель влітку — це жах, а якісний сатин дійсно дає прохолоду, тому що в цієї тканини структура інша.
- Там розписано, як доглядати, щоб принт не полиняв після кількох прань. Це прям в точку для всіх, у кого пралка паше цілодобово.

Зрештою вирішив взяти на пробу сатиновий комплект від українського бренду (підтримали так би мовити українське). Наразі все добре — спимо як немовля, тканина дуже приємна до тіла, не ковзає й не б'є струмом.

Загалом, якщо ви, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба розбиратись, дуже раджу зазирнути огляд на тому сайті. Реально зберігає нерви на пошуки та рятує від придбання кота в мішку. Усім гарного сну!

Back