Для, хто іноді прагне приготуванням страв, й не терпить плутанину серед кухонному просторі!

U
  • Thread starter UdaiOrity
  • Ngày gửi
30

UdaiOrity

U

UdaiOrity

Guest
Вибачте, але я мушу розказати пригодою, яка виникла зі мене минулого робочого тижня. Моя мала захотіла, щоб як кулінарний експерт приготувала щось святкове до великої події. Я, звісно ж, авжеж, почала переглядати врятувальну знахідку у кулінарних блогах і... о боже!. Провела аж 1.5 години, і це ще щастя!, мов зомбі із сайту на черговий кулінарний портал! Деякі рецепти виявилися нереально заплутані, інші - з дивними компонентами, треті - з купою спонсорських посилань. А раптом як же я пригадала про цей дивовижний портал й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - той самий варіант! Інструкція став настільки детальним, що навіть юна 12-літня помічниця несподівано змогла своїй мамі стати справжнім підручним. І що ви думаєте? наш тандем спекли ніби з журналу кулінарну феєрію, і він виявився головним хітом святкового столу. Зараз усі мої сусідки цікавляться: "В якому місці ви знайшла цей диво настільки ідеальний варіант?"
uadomodeas.xyz

Back