Для людей, хто зазвичай любить готувати, однак не терпить бардак під час процесі!

J
  • Thread starter Jesssib
  • Ngày gửi
31

Jesssib

J

Jesssib

Guest
Я просто не можу не розказати пригодою, яка виникла у мене попереднього тижня – уявіть собі!. Моя мала замовила, аби як кулінарний експерт спекла щось неймовірно красиве до день народження. Я, звісно ж, авжеж, почала гортати рецепт в інтернеті і.... Витратила цілих півтора години, і це ще щастя!, блукаючи з ресурсу до ще однієї сторінки з рекламою! Перші ідеї здавалися надто складні, інші варіанти - зі справжніми екзотичними інгредієнтами, треті - із тоннами банерів. І згодом раптово я вспомнила щодо цей портал та просто за п’ять хвилин, і це факт! вишукала - той самий рецепт! Рецепт став так детальним, що навіть навіть 12-літня донька несподівано змогла молодій взяти участь. В результаті наша команда зробили ніби з журналу солодкий шедевр, що був визнаний справжнім прикрасою свята. Вже сьогодні усі мої тепер зацікавлені подруги обсіли мене з розпитуваннями: "На якому сайті ти відкрила такий собі чудовий рецепт?"
Каталог кулінарних рецептів

Back