888starz

8 1

888starz_drmn

8

888starz_drmn

Guest
Siedze na tej stronie juz z czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny. Trafilem na to z jakiegos watku na forum, szukalem wtedy czegos, co ogarnia normalne platnosci w zlotowkach. Nie ukrywam — z poczatku nie mialem zaufania, bo takich stron jest teraz z milion.

Gierki to jest moj glowny powod. Siedzi tam kilka tysiecy pozycji, tylko ze polowy nikt nigdy nie odpali. Ja gram glownie na Play'n GO — Gates of Olympus umie zrobic dzien, a z klasyki lece w Book of Deada. Jest tez Yggdrasil i NetEnt, wiec wybor jest. Ostatnio coraz czesciej wchodze na stoly na zywo — Evolution i widac roznice, prowadzacy sa ogarnieci, a Crazy Time jest wciagajace, choc bardziej show niz gra.

Bonus powitalny daje 100% od wplaty oraz jakies 30 darmowych spinow, z tym ze wymog obrotu x40 boli i bez cierpliwosci tego nie wyciagniesz. Byl tez jakis kod bez depozytu, ale to leci rotacyjnie, dlatego lepiej podejrzec obecne promki u nich na 888starz zanim sie w cos wpakujesz. Minimalna wplata to grosze — u mnie wyszlo z 20 zl.

Rejestracja poszla w jakies dwie minuty, gorzej z weryfikacja — zeszlo ze dwa dni, to standard w kazdym miejscu. Wyplacalem kilka razy: Skrill wpadl tego samego dnia, karta mielil sie dwa dni robocze, a BTC najszybciej — doslownie kilkanascie minut. Maja tez Neteller, Mastercard i kilka lokalnych opcji.

To, co mnie realnie wkurza: support na czacie odpisuje szybko, ale polska wersja odpowiedzi to czasem kalka z tlumacza i trzeba czasem powtorzyc pytanie. Aplikacja smiga bez zarzutu, choc wazy swoje. Licencja to Curacao, wiec kazdy niech sobie sam ten temat przemysli, bo to nie jest lokalna licencja. Ogolnie gram dalej, ale trzymam to na zdrowy rozsadek.

Back