888starz

8
  • Thread starter 888starz_drmn
  • Ngày gửi
14

888starz_drmn

8

888starz_drmn

Guest
Siedze na tej stronie juz z szesciu miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny. Wpadlem na nich przypadkiem, bo szukalem miejsca, ktore przyjmuje normalne platnosci w zlotowkach. Szczerze mowiac — na start bylem sceptyczny, bo w sieci pelno podobnych budek.

Automaty to w sumie to, po co tam siedze. Jest kilka tysiecy gier, tylko ze polowy nikt nigdy nie odpali. Ja siedze przewaznie na Pragmatic Play — Gates of Olympus umie niezle zaskoczyc, a z klasyki lece w Book of Dead. Maja tez NetEnt, Yggdrasil i Big Time Gaming, wiec nie ma na co narzekac. Ostatnio coraz czesciej wchodze na stoly na zywo — Evolution ogarnia to robi to porzadnie, prowadzacy po angielsku, ale czasem trafiaja sie polskie stoly, a takie Crazy Time to juz w ogole cyrk, ale wciaga.

Bonus powitalny to 100% od wplaty i do tego jakies 30 darmowych spinow, tylko wymog obrotu x40 boli i trzeba sie w to wkrecic na spokojnie. Byl tez bonus bez depozytu, ale to leci rotacyjnie, wiec najlepiej sprawdzic aktualne warunki na 888starz przed rejestracja. Minimalny depozyt to grosze — u mnie wyszlo z 20 zl.

Zakladanie konta poszla w jakies dwie minuty, gorzej z doslaniem dokumentow — czekalem dwa dni, ale przy pierwszej wyplacie i tak trzeba to zrobic wszedzie. Wyplacalem trzy razy: Skrill wpadl tego samego dnia, karta mielil sie prawie trzy dni, a przez krypto najszybciej — doslownie kilkanascie minut. Neteller i Mastercard tez sa.

Rzecz, ktora mnie drazni: support reaguje w miare szybko, ale polska wersja odpowiedzi to czasem kalka z tlumacza i trzeba czasem powtorzyc pytanie. Apka na Androida dziala bez zarzutu, tylko ze czasem lubi sie zaciac przy live. Papiery sa z Curacao, wiec kazdy niech sobie sam ten temat przemysli, bo to nie jest lokalna licencja. Poki co gram dalej, choc nie wrzucam tam wiecej niz moge stracic.

Back