888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
20

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Na 888starz siedze chyba dobre kilka tygodni i w koncu postanowilem, ze podziele sie. Nie bede sciemnial — trafilem tu przez znajomego i nie zaluje. U nas w Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego od razu testuje na spokojnie.

Przede wszystkim lece w automaty i jest w czym wybierac. Spokojnie ponad dwa tys. tytulow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Gates of Olympus i Book of Dead sa bez szukania, ale prawde mowiac zwykle wracam do jednego czy dwoch tytulow. Ladowanie nie tnie na mobilce.

Dla tych co lubia prawdziwego krupiera — jest sekcja od Evolution, na zywca, a jeszcze te cale teleturnieje typu Crazy Time. Wciaga bardziej niz myslalem. Jesli chodzi o forse — robilem karte i Neteller, da sie tez Bitcoinem. Pierwsza wyplate dostalem w niecale pol dnia, e-portfele sa najszybsze. Warto zerknac na swieze oferty zaraz na 888starz app download apk jak cos, regularnie sie aktualizuje.

Bonus na start prezentuje sie calkiem niezle — jest do 1500 euro i do tego paczke free spinow. Ruch wynosi 40x, i to szczerze nie jest tragedia, ale jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Prog to grosze, zalozenie konta zajela mi doslownie pare minut. Aplikacja na androida dziala i jest znosna, sciagalem apk ze strony.

Nie wszystko jest idealne — obsluga potrafi kaze czekac, szczegolnie w nocy. KYC troche mnie zmeczyla, ale to chyba z powodu licencji to norma. Ogolnie — jestem raczej zadowolony, zdania w sieci bywaja mieszane, wiec zobacz na spokojnie, na malych stawkach.

Back