888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
23

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Konto na 888starz mam chyba dobre kilka tygodni i stwierdzilem, ze wrzuce swoje wrazenia. Tak z reka na sercu — zapisalem sie glownie dla bonusu i zostalem na dluzej. W Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec kazde takie zawsze sprawdzam dokladnie.

Najbardziej siedze w slotach i wybor jest ogromny. Spokojnie ponad trzy tys. tytulow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa od reki, ale szczerze najczesciej wracam do jednego czy dwoch ulubiencow. Plynnosc nie tnie nawet na slabszym telefonie.

Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — sa stoly od Evolution, z prawdziwymi krupierami, a jeszcze te cale game show w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Jesli chodzi o forse — wrzucalem przez karte i Neteller, obsluguje tez krypto. Pierwszy cashout dostalem w niecale 24h, e-portfele ida najszybciej. Mozesz podejrzec swieze oferty zaraz na 888starz download ios zanim sie zapiszesz, regularnie sie aktualizuje.

Pakiet powitalny jest calkiem niezle — dorzucaja do 1500 euro plus jakies 150 free spinow. Obrot wynosi x40, co no w normie, ale jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Wejscie to grosze, zalozenie konta trwala doslownie pare minut. Appka dziala i jest znosna, instalka poza sklepem ze strony.

Nie wszystko jest idealne — obsluga bywa ze kaze czekac, szczegolnie wieczorami. Weryfikacja konta tez mnie zmeczyla, ale to chyba kwestia regulacji to norma. W sumie — 888starz mi pasuje, opinie w sieci sa rozne, dlatego zobacz na spokojnie, bez szalenstwa na start.

Back