888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
15

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Konto na 888starz mam juz z kilka miesiecy i tak sobie pomyslalem, ze podziele sie. Tak z reka na sercu — dorwalem link na jakims forum i jakos zostalem. U nas w Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie.

Przede wszystkim siedze w slotach i tego dobra jest tu naprawde sporo. Jest chyba z trzy tysiace tytulow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead masz od reki, ale prawde mowiac zwykle wracam do paru swoich ulubiencow. Plynnosc dziala gladko nawet na slabszym telefonie.

Dla tych co lubia live — sa stoly od Evolution, z prawdziwymi krupierami, plus te cale game show w stylu Crazy Time. Wciaga niesamowicie. Jesli chodzi o forse — robilem karte i Neteller, mozna rowniez krypto. Pierwszy raz mialem na koncie w niecale 24h, e-portfele sa najszybsze. Mozesz podejrzec aktualne kody i promki u bookmaker 888starz zanim sie zapiszesz, regularnie sie aktualizuje.

Powitalny prezentuje sie solidnie — jest do 1500 euro oraz paczke zakrecen. Ruch to okolo x40, co no jest standardem, ale jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Minimalny depozyt niewielki, zalozenie konta zajela mi doslownie dwie minuty. Apka mobilna tez jest i jest znosna, apk z ich stronki.

Nie wszystko jest idealne — czat potrafi mieli wolno, szczegolnie pod obciazeniem. Weryfikacja konta tez mnie zmeczyla, ale widocznie z powodu licencji inaczej sie nie da. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie w sieci bywaja mieszane, dlatego zobacz na spokojnie, bez szalenstwa na start.

Back