888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
15

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Konto na 888starz mam juz jakies pare miesiecy i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Nie bede sciemnial — zapisalem sie glownie dla bonusu i zostalem na dluzej. W Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego od razu sprawdzam dokladnie.

Przede wszystkim siedze w slotach i jest w czym wybierac. Jest chyba z trzy tysiace tytulow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza i Book of Dead masz bez szukania, ale szczerze najczesciej siedze na jednego czy dwoch tytulow. Grafika jest ok tez na kompie.

Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — sa stoly od Evolution, na zywca, a jeszcze te cale teleturnieje typu Crazy Time. Zjada czas niesamowicie. Co do kasy — wrzucalem przez karte i Neteller, mozna rowniez Mastercard. Pierwszy cashout mialem na koncie w jakies kilka godzin, e-portfele sa najszybsze. Warto zerknac na swieze oferty u 888starz download ios jak cos, regularnie sie aktualizuje.

Powitalny wyglada solidnie — jest do 1500 euro oraz paczke darmowych spinow. Wager stoi na 40x, i to no w normie, ale jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Wejscie niewielki, zapis zajela mi doslownie pare minut. Apka mobilna tez jest bez wiekszych zgrzytow, sciagalem apk z ich stronki.

No i teraz lyzka dziegciu — support bywa ze mieli wolno, zwlaszcza pod obciazeniem. Sprawdzanie dokumentow troche mnie zirytowala, ale to chyba przy licencji tak musi byc. W sumie — jestem raczej zadowolony, zdania na forach bywaja mieszane, wiec zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.

Back