888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
15

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Gram na 888starz chyba dobre pare miesiecy i w koncu postanowilem, ze rzuce tu pare slow. Nie bede sciemnial — trafilem tu przez znajomego i nie zaluje. Jako gracz z Polski ciezko o sensownych opcji, wiec kazde takie zawsze sprawdzam dokladnie.

Najbardziej krece sloty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Jest chyba z dwa tys. gierek, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus i Book of Dead sa bez szukania, ale prawde mowiac najczesciej siedze na jednego czy dwoch tytulow. Plynnosc dziala gladko nawet na slabszym telefonie.

Dla tych co lubia live — obsluguje to Evolution, na zywca, a jeszcze te cale game show w stylu Crazy Time. Zjada czas niesamowicie. Co do kasy — korzystam z BLIK-a i crypto, mozna rowniez Bitcoinem. Pierwsza wyplate mialem na koncie w jakies 24h, e-portfele sa najszybsze. Mozesz podejrzec swieze oferty u 888starz download apk przed rejestracja, bo to sie rusza.

Bonus na start jest solidnie — dostajesz spory procent od wplaty oraz jakies 150 free spinow. Obrot to x40, i to no jest standardem, choc jak zawsze warto doczytac regulamin. Wejscie niewielki, zapis zajela mi jakies pare minut. Aplikacja na androida tez jest i jest znosna, instalka poza sklepem ze strony.

No i teraz lyzka dziegciu — support bywa ze odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza w nocy. Weryfikacja konta troche mnie wkurzyla, ale to chyba kwestia regulacji inaczej sie nie da. W sumie — jestem raczej zadowolony, opinie w sieci bywaja mieszane, dlatego zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.

Back