888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
17

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Na 888starz siedze chyba z pare tygodni i tak sobie pomyslalem, ze wrzuce swoje wrazenia. Szczerze mowiac — trafilem tu przez znajomego i zostalem na dluzej. W Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego zawsze testuje na spokojnie.

Przede wszystkim siedze w slotach i tego dobra jest tu naprawde sporo. Liczylem grubo ponad trzy tysiace gierek, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus oraz Book of Dead masz bez szukania, choc szczerze najczesciej wracam do jednego czy dwoch ulubiencow. Ladowanie nie tnie tez na kompie.

Jesli wolisz live — sa stoly od Evolution, na zywca, do tego rozne game show typu Crazy Time. Zjada czas niesamowicie. Jesli chodzi o forse — robilem Visa i Skrill, da sie tez krypto. Pierwszy raz mialem na koncie w niecale 24h, Skrillem sa najszybsze. Jesli komus zalezy na swieze oferty u 888starz global login jak cos, bo sie zmieniaja.

Powitalny jest solidnie — dorzucaja spory procent od wplaty i do tego paczke zakrecen. Ruch wynosi 40x, co szczerze nie jest tragedia, choc jak zawsze warto doczytac regulamin. Minimalny depozyt niewielki, rejestracja zajela mi jakies dwie minuty. Apka mobilna tez jest i chodzi ok, sciagalem apk z ich stronki.

Nie wszystko jest idealne — support czasem mieli wolno, zwlaszcza w nocy. Weryfikacja konta troche mnie wkurzyla, choc widocznie przy licencji inaczej sie nie da. Ogolnie — 888starz mi pasuje, opinie na forach sa rozne, dlatego wyrob sobie wlasne, bez szalenstwa na start.

Back