888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
23

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Gram na 888starz juz dobre kilka miesiecy i w koncu postanowilem, ze podziele sie. Nie bede sciemnial — trafilem tu przez znajomego i zostalem na dluzej. W Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie.

Najbardziej krece sloty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Liczylem grubo ponad dwa tys. gierek, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza i Book of Dead sa na wyciagniecie reki, choc szczerze najczesciej siedze na paru swoich ulubiencow. Grafika jest ok na mobilce.

Jak ktos woli live — sa stoly od Evolution, z prawdziwymi krupierami, a jeszcze te cale game show typu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Co do kasy — wrzucalem przez BLIK-a i crypto, mozna rowniez Mastercard. Pierwszy raz dostalem w jakies pol dnia, na e-wallecie sa najszybsze. Warto zerknac na aktualne kody i promki u 888starz no deposit code zanim sie zapiszesz, bo sie zmieniaja.

Bonus na start wyglada przyzwoicie — dorzucaja spory procent od wplaty oraz paczke zakrecen. Obrot to x40, co szczerze w normie, choc jak zawsze warto doczytac regulamin. Wejscie jest niski, rejestracja zajela mi jakies chwile. Apka mobilna tez jest bez wiekszych zgrzytow, apk z ich stronki.

Nie wszystko jest idealne — obsluga czasem mieli wolno, zwlaszcza w nocy. Sprawdzanie dokumentow tez mnie wkurzyla, ale to chyba z powodu licencji to norma. W sumie — 888starz mi pasuje, zdania na forach sa rozne, wiec zobacz na spokojnie, bez szalenstwa na start.

Back