888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
17

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Na 888starz siedze raczej z pare tygodni i w koncu postanowilem, ze wrzuce swoje wrazenia. Tak z reka na sercu — zapisalem sie glownie dla bonusu i zostalem na dluzej. Jako gracz z Polski nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec kazde takie od razu testuje na spokojnie.

Przede wszystkim krece sloty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Spokojnie ponad trzy tysiace tytulow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Sweet Bonanza i Book of Dead sa na wyciagniecie reki, ale prawde mowiac zwykle wracam do jednego czy dwoch tytulow. Ladowanie dziala gladko na mobilce.

Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — obsluguje to Evolution, na realnych ludziach, plus rozne game show typu Crazy Time. Wciaga na calego. Co do kasy — wrzucalem przez BLIK-a i crypto, mozna rowniez Mastercard. Pierwszy raz mialem na koncie w jakies pol dnia, Skrillem sa najszybsze. Mozesz podejrzec biezace bonusy na 888starz ios download jak cos, regularnie sie aktualizuje.

Powitalny wyglada przyzwoicie — dorzucaja spory procent od wplaty plus paczke free spinow. Ruch wynosi okolo x40, i to szczerze nie jest tragedia, choc jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Minimalny depozyt to grosze, rejestracja zajela mi doslownie dwie minuty. Apka mobilna dziala i jest znosna, sciagalem apk ze strony.

Nie wszystko jest idealne — obsluga bywa ze odpisuje z opoznieniem, szczegolnie w nocy. Weryfikacja konta tez mnie zmeczyla, choc rozumiem, ze z powodu licencji inaczej sie nie da. Ogolnie — jestem raczej zadowolony, zdania na forach sa rozne, dlatego sprawdz sam, na malych stawkach.

Back