888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
21

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Na 888starz siedze chyba dobre pare tygodni i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Szczerze mowiac — zapisalem sie glownie dla bonusu i nie zaluje. W Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec kazde takie od razu sprawdzam dokladnie.

Przede wszystkim lece w automaty i jest w czym wybierac. Jest chyba z trzy tys. tytulow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Klasyki typu Sweet Bonanza i Book of Dead sa bez szukania, choc prawde mowiac najczesciej siedze na jednego czy dwoch ulubiencow. Grafika jest ok tez na kompie.

Jak ktos woli live — obsluguje to Evolution, z prawdziwymi krupierami, plus rozne game show w stylu Crazy Time. Wciaga niesamowicie. Co do kasy — robilem karte i Neteller, obsluguje tez Mastercard. Pierwsza wyplate dostalem po jakichs 24h, e-portfele sa najszybsze. Jesli komus zalezy na biezace bonusy u 888starz registration przed rejestracja, bo sie zmieniaja.

Pakiet powitalny wyglada calkiem niezle — jest do 1500 euro plus paczke darmowych spinow. Ruch wynosi x40, i to szczerze w normie, choc jak wszedzie warto doczytac regulamin. Wejscie niewielki, zalozenie konta zajela mi doslownie chwile. Aplikacja na androida tez jest i jest znosna, apk z ich stronki.

Nie wszystko jest idealne — czat potrafi mieli wolno, szczegolnie w nocy. Sprawdzanie dokumentow tez mnie zmeczyla, ale rozumiem, ze przy licencji inaczej sie nie da. W sumie — jestem raczej zadowolony, opinie w sieci bywaja mieszane, wiec wyrob sobie wlasne, zanim wrzucisz kase.

Back