888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
12

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Konto na 888starz mam raczej z kilka tygodni i w koncu postanowilem, ze podziele sie. Szczerze mowiac — zapisalem sie glownie dla bonusu i nie zaluje. U nas w Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec kazde takie od razu sprawdzam dokladnie.

Najbardziej siedze w slotach i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad dwa tys. automatow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa bez szukania, choc prawde mowiac najczesciej wracam do paru swoich ulubiencow. Ladowanie jest ok tez na kompie.

Dla tych co lubia klimat kasyna na zywo — obsluguje to Evolution, na zywca, plus rozne teleturnieje w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Co do kasy — korzystam z Visa i Skrill, da sie tez krypto. Pierwsza wyplate mialem na koncie po jakichs pol dnia, Skrillem ida najszybciej. Mozesz podejrzec swieze oferty u 888starz review jak cos, regularnie sie aktualizuje.

Powitalny wyglada calkiem niezle — dorzucaja do 1500 euro plus jakies 150 darmowych spinow. Wager to okolo x40, co szczerze jest standardem, ale jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Wejscie jest niski, zapis trwala doslownie pare minut. Appka istnieje i jest znosna, instalka poza sklepem ze strony.

Nie wszystko jest idealne — obsluga czasem mieli wolno, szczegolnie pod obciazeniem. Weryfikacja konta troche mnie wkurzyla, ale to chyba przy licencji to norma. Ogolnie — 888starz mi pasuje, zdania w sieci sa rozne, wiec sprawdz sam, zanim wrzucisz kase.

Back