888starz

8
  • Thread starter 888starz_gdmn
  • Ngày gửi
54

888starz_gdmn

8

888starz_gdmn

Guest
Konto na 888starz mam raczej z pare tygodni i stwierdzilem, ze rzuce tu pare slow. Tak z reka na sercu — trafilem tu przez znajomego i zostalem na dluzej. Jako gracz z Polski ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego od razu sprawdzam dokladnie.

Przede wszystkim lece w automaty i jest w czym wybierac. Jest chyba z trzy tysiace gierek, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Sweet Bonanza i Book of Dead masz od reki, ale szczerze najczesciej wracam do jednego czy dwoch ulubiencow. Ladowanie nie tnie tez na kompie.

Dla tych co lubia prawdziwego krupiera — jest sekcja od Evolution, na zywca, plus te cale game show typu Crazy Time. Zjada czas bardziej niz myslalem. Co do kasy — wrzucalem przez karte i Neteller, da sie tez Mastercard. Pierwsza wyplate mialem na koncie w niecale kilka godzin, Skrillem sa najszybsze. Jesli komus zalezy na aktualne kody i promki u download 888starz przed rejestracja, bo to sie rusza.

Pakiet powitalny wyglada przyzwoicie — dorzucaja do 1500 euro plus jakies 150 free spinow. Ruch to okolo x40, i to szczerze nie jest tragedia, choc jak zawsze czlowiek musi ogarnac zasady. Prog to grosze, zapis zajela mi doslownie chwile. Appka dziala i jest znosna, apk ze strony.

No i teraz lyzka dziegciu — obsluga potrafi mieli wolno, szczegolnie w nocy. Weryfikacja konta delikatnie wkurzyla, choc widocznie przy licencji tak musi byc. W sumie — jestem raczej zadowolony, opinie na forach sa rozne, wiec sprawdz sam, zanim wrzucisz kase.

Back