Hỏi về cách gửi coin về ví Metamask qua BCS của Binance?

Orville Dietrich Sr. 186

Orville Dietrich Sr.

Cảm xúc
0
Em có chuyển ETH từ binance về ví metamask bằng giao thức BCS (BEP20). Giờ em muốn chuyển lại ETH từ metamask về ví của sàn nhưng nó báo ko đủ phí gas. Vậy phí này lấy ở đâu ra vậy bác ?

Hejka forumowicze, `sledze to forum od dawna, jednak chcialem napisac kilka slow, ze w sumie niedawno dostrzeglem, ze sloty i portale bukmacherskie rozwijaja sie bardzo szybko. Jak dla mnie, wiele nowych gier ma swietna grafike, ale niestety ich zmiennosc bywa bardzo zmienna|Z moich doswiadczen wynika, ze darmowe spiny bez depozytu kusza poczatkujacych, ale warunki obrotu bonusem sa zazwyczaj kosmiczne. Jak dla mnie kluczowa role stanowia szybkie opcje wyplat, gdyz gracze nie chca czekac dniami na swoje pieniadze. Dlatego zawsze staram sie zweryfikowac informacje o konkretnym portalu, zeby `uniknac rozczarowania. Niedawno przeczytalem pomocny poradnik w sieci, gdzie dokladnie opisano legalnych operatorow i tam udostepniono spinwinera login, co wyglada na dobry drogowskaz dla `szukajacych porad. To fundamentalne, by typowac wylacznie sprawdzone marki, bo problemy z wyplata gotowki to najgorsze co moze byc w tym biznesie. Zauwazylem tez, gry na zywo maja super atmosfere, bo oferuja klimat jak w prawdziwym Vegas. Jednak pamietajmy, ze kluczem do przetrwania jest odpowiedzialna postawa, bez ktorej czlowiek traci wszystkie oszczednosci|gdyz cala gra to przede wszystkim odskocznia, a nie sposob na zycie. Interesuje mnie, jakie macie doswiadczenia? Jak gospodarujecie kapitalem gdy nic nie wchodzi? Dajcie znac jakie macie zdanie!

Back