Для гурманів, котрі намагається кухнею, проте не виносить неохайність під час кухні вдома!

D
  • Thread starter DelisOpisa
  • Ngày gửi
6

DelisOpisa

D

DelisOpisa

Guest
Я просто не можу не розповісти пригодою, що сталася зі мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса попросила, щоб ваша покірна слуга зробила один унікальне на день народження. Я, як завжди, звичайно, почала вишукувати врятувальну знахідку серед кулінарних блогах і отримала несподіванку. Промучилася цілих півтора години, і це ще щастя!, переходячи з блогу на черговий кулінарний портал! Перші ідеї здавалися нереально з багатоетапні, інші - зі справжніми екзотичними продуктами, решта - із масою банерів. Та ось потім як же я вспомнила про цей портал і за п’ять хвилинок знайшла - мрійливий рішення! Ця знахідка був настільки детальним, що в результаті навіть дванадцятирічна донька несподівано змогла мені допомогти. І що ви думаєте? наш тандем зробили неймовірний торт, і він виявився головним хітом дня народження. І ось вам результат усі мої найкращі знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "Де ви знайшла цей диво настільки чудовий варіант?"
Каталог кулінарних рецептів

Back